Harmonicentrum
är en redovisningsbyrå

Vi hjälper företag och bostadsrättsföreningar med allt inom
ekonomi, administration och bolagsfrågor.

Läs merVi erbjuder bland annat våra kunder:

  • Fakturaskanning
  • Bokföring
  • Löner
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Deklaration

Om oss

Harmonicentrum Sverige AB grundades 2007 är en växande redovisningsbyrå som står för trygghet, kompetens och lyhördhet. 

Vi hjälper företag och bostadsrättsföreningar som vill ha en effektiv och smart lösning för sin ekonomi. 

Vi är branschoberoende och fungerar som Er externa ekonomiavdelning. Behöver ni leasa ut delar av er ekonomiavdelning har vi även möjlighet att hjälpa Er med detta, exempelvis löner och bokslut.

Vår kompetens är ekonomi och administration och här kan du känna dig trygg att vi sköter din ekonomi på ett professionellt sätt vilket gör att Ni kan fokusera på att driva Er egen verksamhet framåt. 

Utifrån modern it-teknik levererar vi tjänster och processer som effektiviserar både tid och pengar. Vi skräddarsyr lösningar utifrån kundens unika behov och som verkligen matchar Er verksamhet 

"Många företagare förknippar ekonomi och administration med stress och oro, som är motsatsen till lugn och harmoni. Jag startade Harmonicentrum för att hjälpa företag med trygga och smidiga ekonomitjänster.  Harmonicentrum tar ansvar för ekonomin så att Ni som företagare, i lugn och ro, kan ägna hela Er energi på Er kärnverksamhet", säger Helena Kellheim (bild) 

IT-STÖD


Hos oss kan du alltid vara säker på att Ni har den mest effektiva lösningen.

Vi arbetar hela tiden med att minimera administrationen och implementerar löpande den senaste tekniiken. IT är en lika självklar del av vår verksamhet som kontoplanen.

Med hjälp av IT är det idag möjligt att lägga ut hela ekonomifunktionen utan att kompromissa på överblick och kontroll.

Ni går enkelt in och får realtidskoll på siffror och leverantörsfakturor via webbläsaren, oavsett om Ni är på kontoret eller ute på landet. Elektronisk lagring av dokument ger en unikt bra spårbarhet.


Sättet vi arbetar kommer alltid ligga i framkant. Därför kan vi inte säga precis hur vi kommer arbeta om ett år – men vi är helt säkra på att det kommer vara ännu smidigare och effektivare.  

VÅRA STYRKOR


Vi tycker att ekonomi och administration är riktigt roligt, och vi håller oss uppdaterade med den senaste kunskapen inom vårt område. 

Dessutom är vi riktigt bra på processer som underlättar arbetet. Vi har processer för det mesta inom ekonomi och administration, från hantering av reseräkningar till kvittomallar. Processer sparar tid och pengar, men inte minst gör det ekonomin enklare att sköta. 

Men utöver att ha koll på siffror och processer så är vi också bra på människor. På Harmonicentrum lägger vi stor vikt vid att ha en bra kommunikation med våra kunder och möta dem med hjärtat. 

Vi tycker att det är bättre att ställa en fråga för mycket än en för lite, och när vi inte förstår vad ni menar återkommer vi helt enkelt och ber prestigelöst om en förklaring. God service förutsätter att man förstår varandra.
Ekonomi i harmoni, som vi säger!